Icelandair jubler over, at Lonely Planet vurderer Island til at være det bedste rejsemål i 2010

IcelandRejseguiden Lonely Planet har for nylig udgivet bogen Best in Travel 2010, forlagets femte årlige samling af verdens bedste rejser, destinationer og oplevelser i det kommende år. Guidebogen præsenterer de ti bedste lande, egne og byer at besøge, som Lonely Planets globale team har valgt, og Island står øverst på listen for 2010.

Lonely Planet er verdens største udgiver af guidebøger og digitale medier. Forlaget har udgivet over 500 titler på otte forskellige sprog og har et årligt salg på seks millioner guidebøger samt tv-programmer, et magasin, mobiltelefonprogrammer og websteder.

Det islandske luftfartselskab Icelandair er meget glade for, at Lonely Planet vurderer Island som nummer ét af de ti bedste, økonomiske ferierejsemål i Nordeuropa i 2010. I løbet af det seneste år er den tidligere dyre feriedestination blevet selve symbolet på finanskrisen, men som på grund af den aktuelle valutakurs har rejsende og turister fået mulighed for at holde ferie i Island til en meget lavere pris.

”Har du altid ønsket dig at opleve dette fortryllende, gådefulde land, udforske vulkaner og indlandsis og bade i de varme kilder? Så er 2010 året for dig,” skriver Lonely Planet.

Med al denne positive omtale vil det kommende år afgjort blive et travlt og spændende år for Icelandair, som skal flyve passagerer ind fra alle deres 25 destinationer spredt over Europa, USA og Canada og sørge for, at alle, der ønsker at besøge landet af ild og is i 2010, bliver transporteret sikkert og trygt gennem luften.

Besøg http://www.icelandair.dk for at få flere oplysninger om Icelandair, den service, de tilbyder, og for at bestille din rejse.

(Annonce)

Be Sociable, Share!