HostelBookers lancerer 8 nye sprog i takt med deres stigende popularitet

HostelBookers har lanceret 8 nye sprog på deres website i et forsøg på at levere en bedre servicekvalitet til de ikke-engelsktalende kunder, efter at en undersøgelse for nylig havde vist, at de tiltrak et stort og stadig voksende publikum fra hele Europa.

Brugerne kan nu se webstedet på dansk, fransk, hollandsk, italiensk, norsk, polsk, portugisisk og svensk; hermed når udvalget af forskellige sprog på webstedet op på 11.

Sammen med lanceringen af de nye sprog har HostelBookers også lanceret flersprogede blogs på fransk, italiensk, spansk og tysk, der giver nyttige tip og vejledning til rejsende, lige fra gode steder at bo til råd og advarsler under rejser.

Selskabet har allerede en flersproget kundeserviceafdeling, og denne nye melding kommer efter en succesrig lancering af det spanske og tyske sprog i juli.

Der forventes flere ændringer inden for nærmeste fremtid, efterhånden som selskabet fortsætter med at prøve at finde måder at knytte deres mange internationale tilhængere til sig.

David Smith, koncerndirektør for HostelBookers, siger: ”Dette er gode nyheder og er endnu et skridt i den rigtige retning for selskabet. Lanceringen af de nye sprog vil gøre webstedet endnu mere brugervenligt og tilgængeligt for vores stadig voksende internationale marked. Jeg er lykkelig for de fremskridt, vi har taget i 2009. Det har været et succesrigt år, og vi har al mulig grund til at være optimistiske her på vej mod 2010.”

I 2009 afholdt HostelBookers sit første sommerudsalg, og i september blev de erklæret 5,1 % billigere i gennemsnit end den nærmeste konkurrent, Hostelworld, ifølge en uafhængig undersøgelse, som Reed Business Insight har gennemført.

Selskabet har for øjeblikket over 16.000 vandrehjem og lavprishoteller på over 3.000 destinationer og er det eneste websted i branchen, der ikke opkræver et bestillingsgebyr.

Be Sociable, Share!