Istanbul hostel accommodaties populair als goedkope optie voor een korte vakantie

HostelBookersHet aantal boekingen bij Istanbul hostels is in 2009 met 41% gestegen en zullen naar verwachting ook dit jaar, volgens de toonaangevende reis aanbieder HostelBookers, aanzienlijk stijgen.

Istanbul is uitgeroepen tot culturele hoofdstad van Europa voor 2010 en uit een recent rapport van Post Office Wereldwijd Vakantie is gebleken dat Turkije één van ‘Europa’s goedkoopste opties is voor een korte vakantie.

Eten, drinken en prijzen van souvenirs zullen naar verwachting stijgen als gevolg van bedrijven die willen verdienen aan de verwachte toestroom van bezoekers. Ondanks de prijsstijgingen biedt Hostelbookers een aantal goedkope Istanbul accommodaties aan voor 2010. Deze stellen reizigers in staat geld te besparen op verblijfkosten tijdens hun bezoek aan de nieuwe culturele hoofdstad van Europa.

Veel van de HostelBookers accommodaties zijn slechts een paar minuten verwijderd van alle belangrijke bezienswaardigheden van de oude stad in het Sultanahmet gebied.

Het Antique Hostel Istanbul is één van de best beoordeelde hostels om te verblijven. Het biedt gedeelde kamers voor slechts € 8,00 per nacht, hetgeen een uitstekende prijs kwaliteit verhouding is. Het is gesitueerd op slechts op 5 minuten loopafstand van de Blauwe Moskee en de Hagia Sophia, waardoor het een ideale uitvalsbasis is om te kunnen genieten van alle culturele bezienswaardigheden en bijzondere evenementen die de stad te bieden heeft.

Turkije heeft zich de laatste maanden ontwikkeld tot een populaire en trendy bestemming onder de klanten van HostelBookers. Boekingen en reserveringen hebben een stijging te zien gegeven van 39% in 2008/2009, in vergelijking tot 5% groei in Spanje en een gemiddelde van 9% wereldwijd.

Voor de Istanbul reis gids en een lijst met al onze Istanbul hostels, bezoek de Hostelbookers website

Be Sociable, Share!