HostelBookers erkent de uitmuntendheid in budget accommodaties met de lancering van haar grootste hostel Awards ooit

HostelBookersBudget accommodatie specialist HostelBookers heeft de winnende vestigingen bekend gemaakt van de allereerste ‘Awards voor Uitmuntendheid’, de hoogste onderscheiding in zijn soort.

Er  zijn 113 vestigingen uitgekozen door hun uitmuntende bijdrage voor de budget accommodatie industrie, met in elke continent drie winnende vestigingen met  Awards voor:  sfeer, hygiëne, locatie, populariteit en totale waardering.

Vijf vestigingen, ongeacht de locatie, hebben een Groeps  Award ontvangen als erkenning voor consequent hoge normen voor het  verzorgen van groepsreserveringen.

Vestigingen moesten voldoen aan een minimaal aantal beoordelingen en boekingen om kans te maken op een Award, en doordat er keuze was uit een groot aantal vestigingen zijn de prijzen beperkt tot 1 per vestiging.

Het monumentale Krishna Palace in India en het nieuwe Jade Emu International Guesthouse in China zijn beide in de prijzen gevallen voor hun uitmuntendheid, en worden beide erkend in de top 3 vestigingen in Azië.

Twee Israëlische hostels,  het Citadel Hostel en Old Jaffa Hostel and GuestHouse gingen er vandoor met de Award voor populariteit, het geen het Midden Oosten benadrukt als een opwindende nieuwe bestemming voor budget reizigers.

In tegenstelling tot andere budget accommodatie Awards, werden alle winnaars uitsluitend gekozen door Hostelbookers.com, klantenbeoordelingen en boekingen, met uitzondering van de groep ‘ Erkende Award ontvangers’. Zij zijn geselecteerd door de Hostelbookers Groep vanwege hun uitmuntende service voor groepen.

David Smith, Chief Operating Officer van HostelBookers zegt: “We zijn ontzettend trots dat wij de grootste Awards hebben gelanceerd die de budget accommodatie industrie ooit heeft gezien. Het is goed dat we erkenning geven aan de uitzonderlijke accommodaties die er zijn. Kwaliteit is altijd al een belangrijke prioriteit geweest, daarom was het alleen een kwestie van tijd voordat we deze Awards lanceerden om de kwaliteit van de beschikbare accommodatie te laten zien.

HostelBookers is de enige website in de reisindustrie die geen boekingkosten rekent en is, gemiddeld 5.1% goedkoper dan haar naaste concurrenten.

Het beschikt over meer dan 17.000 hostels en budget vestigingen op zijn website in 3.500 landen over de hele wereld

Alle details over de winnaars zijn beschikbaar op Hostelbookers.com.

Be Sociable, Share!