Inspired By Iceland er en turistkampanje hvor nasjonen møtes på nettet for støtte

Inspired By IcelandTuristkampanjen Inspired By Iceland ble i dag en verdensnyhet etter at den islandske regjeringen oppmuntret hele nasjonen til å samles på internett i én time, for å støtte landet og turismen. Denne store begivenheten fant sted i dag mellom 14.00-15.00 GMT. Det store flertallet av de 320 000 innbyggerne var på internett og sendte beskjeder til venner rundt omkring i verden, og inviterte de på besøk til Island.

Inspired By Iceland, kan oversettes til (Inspirert av Island) og er ment for å bidra til å øke Islands turisme etter at antall besøkende falt etter Eyjafjallajokull vulkanutbruddet. Kampanjen håper på å vise resten av verden at Island fortsatt er et trygt sted å besøke, og siden vulkanutbruddet startet har kun en liten prosentdel av landet blitt berørt av asken. Fly til Island er tilbake til normalen og går som planlagt.

Turistkampanjen ledes av den islandske regjeringen, Reykjavik statsråd, Islands eksportråd, turiststyret på Island, reiselivsorganisasjonen på Island og flere andre islandske selskaper inkludert Icelandair.

Birkir Holm Gudnason, administrerende direktør i Icelandair forklarte at, “Her på Island, tror vi at landet vårt er et vakkert sted som inspirerer alle som besøker det. Den fantastiske naturen, de gjestfrie og snille menneskene men også den unike kulturen er alle aspektene av landet vårt som vi ønsker at folk skal oppleve, og få vite om under denne kampanjen.”

Den islandske regjeringen har også oppmuntret folk fra hele verden som har besøkt Island til å involvere seg ved å logge seg inn på www.inspiredbyiceland.com og legge inn en beskjed om hvordan Island inspirerte dem. I tillegg til dette er det flere sosiale nettverk som folk kan melde seg inn i, for å støtte Inspirert av Island kampanjen som www.facebook.com/inspiredbyiceland og http://twitter.com/icelandinspired.

Kampanjens hjemmeside inneholder informasjon, nyheter om andre hendelser som skjer i løpet av de neste ukene, samt informasjon om Island og hvordan folk kan tilby sin støtte.

For mer informasjon om Inspirert av Island turistkampanjen besøk www.inspiredbyiceland.com og for mer informasjon om fly til Island og ferier på Island kan du besøke www.icelandair.no

Be Sociable, Share!