Island samles på internett til turistkampangen Inspired By Iceland

Inspired By IcelandDen islandske nasjonen samles i dag for verdens første internettkampanje for å bidra til positiv markedsføring av Island og Islands turisme.

Rundt 14.00 GMT i går logget innbyggerne på Island, eksportrådet på Island, turiststyret på Island og mange andre reiseselskaper som Icelandair, seg på internett i én time for å støtte internettkampanjen Inspirert av Island. Under begivenheten, som var støttet av den Islandske regjeringen, sendte islendinger beskjeder til venner i hele verden om hva de elsker ved landet sitt, hvorfor folk bør besøke det, hva som egentlig skjer på Island og hvordan de kan bli ‘inspirert av Island’.

Inspired By Iceland oversettes til (Inspirert av Island) er ment for å bidra til å øke Island turisme etter at antall besøkende falt lagt ned etter Eyjafjallajokull vulkanutbruddet. Besøkstallet til Island har falt kraftig på grunn av et feil bilde reisende har om Islands situasjon. Hendelsen i dag gikk ut på å gjøre folk oppmerksomme på at det er trygt, og at landets infrastruktur og skjønnhet fortsatt er intakt.

Katrín Júlíusdóttir, Islands industriminister, sa “Vi mener at Island er et land som kan inspirere enhver person som kommer hit. Den utrolige geografien og den vakre naturen, folkets varme og godhet, den unike kulturen og Islands tilgjengelighet der alle går sammen om å gjøre landet til et vakkert sted å besøke – det ønsker vi at verden skal vite.”

Yoko Ono, som lenge har vært en fan av Island har også bidratt til å oppmuntre folk til å støtte inspirert av Island kampanjen via sin Twitter og blogg, dette har også mange andre musikere og underholdere fra Island og resten av hele verden gjort.

Hvis du vil ha en sjanse til å bli ”inspirert av Island” og bli med på videre diskusjoner om Island, enten det er om musikk, natur, sport eller dyrelivet, kan du gå til www.inspiredbyiceland.com og legge igjen en beskjed. Alternativt kan du også besøke Inspirert av Island kampanjens Facebook og Twitter sider. For å bestille fly til Island besøk www.icelandair.no for mer informasjon.

Be Sociable, Share!