Icelandair lanserer direktefly fra Seattle til Reykjavik

Icelandair har nylig kunngjort at de vil tilby en ny direkterute til og fra Seattle, USA, og Reykjavik, Island, som en del av sommerrutene.

Islands ledende flyselskap, Icelandair, tilbyr fire direktefly hver uke med avgang fra Seattles Seattle-Tacoma internasjonale flyplass (SEA) kl. 16.30 og med ankomst Keflavik internasjonale flyplass kl. 06.45 morgenen etter. Disse flyene har avgang tirsdager, torsdager, lørdager og søndager, og vil korrespondere med København, Oslo, Stockholm og London. Dette gir en opptil 4 timers kortere flytid fra Seattle til Skandinavia, enn det som er mulig gjennom andre europeiske knutepunkter. Fly til Helsingfors, Frankfurt, Amsterdam og Paris vil også være tilgjengelige via Reykjavik.

«Icelandair er glade for å kunne tilby flere alternativer til Europas toppdestinasjoner fra Seattle,» sier Thorsteinn Egilsson, daglig leder – The Americas. «Vi ser også frem til å samarbeide med Seattle-Tacoma internasjonale flyplass for å hjelpe reisende vestover, blant annet den store skandinaviske befolkningen i nordvestlige delene av USA.»

Icelandair har inngått en ny codeshare-avtale med både Alaska Airlines og Horizon Air, som inkluderer et gjensidig frequent flier-partnerskap. Denne codeshare-avtalen tillater Icelandair å bruke koden sin på utvalgte flyvninger fra Alaska Airlines og Horizon Air. Dette frequent flier-partnerskapet skal starte denne høsten, og lar Alaska Airlines Mileage Plan-medlemmer å tjene og bruke airmiles på Icelandairs flyvninger mellom Seattle og Island, og hele Europa.

«Alaska Airlines og Horizon Air er glade for å kunne ønske Icelandair velkommen som sin nyeste Mileage Plan- og codeshare-partner,» uttalte Rick Rasmussen, kunde-og markedsføringsdirektør Alaska Airlines. «Icelandair tilbyr kundene våre rimlige og tilgjengelige alternativer, de kan bruke miles når de skal reise til Island og dette er det beste knutepunktet for å komme seg til Europas populære destinasjoner.»

I tillegg fortsetter Icelandair å tilby ruter til Island fra Boston, New York-JFK, Minneapolis/St. Paul (sesongbasert), Orlando Sanford (sesongbasert), Halifax (sesongbasert) og Toronto (sesongbasert). Koblinger mellom Icelandairs knutepunkt i Reykjavik er tilgjengelig til 18 destinasjoner i Skandinavia (inkludert København, Oslo, Stavanger, og Stockholm), Storbritannia (inkludert London og Manchester) og Europa (inkludert Amsterdam, Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, München og Paris).

For mer informasjon om Icelandairs direktefly fra Seattle til Reykjavik, besøk www.icelandair.no

Be Sociable, Share!