Islands konsert arrangement Iceland Airwaves tiltrekker seg tusenvis av musikkelskere

Det kommende konsertarrangementet på Island, Iceland Airwaves, skal tiltrekke seg tusenvis av musikkelskere til verdens nordligste musikkby, Reykjavik. Det meste av programmet er allerede annonsert, og årets Airwaves vil garantert bli bedre enn noen gang.

Iceland Airwaves arrangeres 13. til 17. oktober, og har kunngjort at internasjonale artister som Robyn, Rolo Tomassi, Mount Kimbie og The Antlers vil opptre, samt islandske favoritter som Agent Fresco, Seabear, Reykjavik!, Minus og Sudden Weather Change. Over fem dager kan de besøkende glede seg over den festlige atmosfæren i Reykjaviks sentrum, og oppmuntres til å delta.

Island fortsetter å vokse som et knutepunkt for kreative sjeler, og kan skryte av noen av verdens største artister og musikere, fra Bjork til Sigur Ros. Øya arrangerer også tusenvis av musikk- og kunstfestivaler i løpet av året, inkludert nevnte Iceland Airwaves, Rettir, Duplex, Jonsvaka and Eistnaflug – som du ikke må gå glipp av.

Torsdag 1. juli 2010 ble «Iceland Inspired»- konserten, som er en del av Inspirert av Island-kampanjen, arrangert i Reykjavik sentrum, og der var det over 70 000 publikummere fra 52 land, via livekamera på internett.

Konserten med Damien Rice under åpen himmel, som ble sendt live over internett, ga tilskuerne en sjanse til å følge arrangementet fra hele verden. I tillegg holdt fem tusen musikkfans ut i regnet, for å kunne oppleve konserten.

For å få med deg magi fra «Iceland Inspires», besøk Inspirert av Islands hjemmeside og se Damien Rice, Spiritualized, Mammut, Seabear, Glen Hansard, Dikta, Amiina, Hilmar Orn Hilmarsson og Pall a Husafelli, samt forhåndsinnspilte opptak fra For A Minor Reflection, Retro Stefson og Gus Gus.

Be Sociable, Share!