Az OLX ingyenes apróhirdetés-oldal

Az OLX az ingyenes internetes apróhirdetések új generációját képviseli. Az OLX egyszerű megoldást jelent az eladás, vásárlás, kereskedelem, rendszerezés körül felmerülő bonyodalmakra. Az OLX honlapja felhasználók által közzétett ingyenes apróhirdetéseknek ad otthont szerte a világon, illetve vitafórumokat is biztosít számos témában.

Az OLX havonta több mint 130 millió egyedi látogatót tudhat magáénak világszerte, és havonta 800 millióan kattintanak a honlapjára. Emellett közel 2 millió új hirdetés kerül fel az oldalra havonta.

Az OLX-et 2006-ban alapította Fabrice Grinda és Alec Oxenford, internetes vállalkozók. Az vállalat magántulajdonban van. Az OLX-et több mint 92 országban és 41 nyelven használják. Meghatározó szerepet tölt be Brazíliában, Mexikóban, Portugáliában, Spanyolországban, Oroszországban, Indiában és egész Latin-Amerikában. A vállalat központja New York és Buenos Aires, emellett két vezető internetes apróhirdetés-hálózatot üzemeltet a www.olx.com és a www.mundoanuncio.com oldalakon. Az OLX több mint 125 alkalmazottal bír argentínai, amerikai, oroszországi és kínai irodáiban.

Az OLX a média középpontjába került, miután bejelentette, hogy szorosabbra fűzi kapcsolatait a népszerű közösségi oldallal, a Friendsterrel. A hír több száz internetes oldalon és újságban is megjelent, köztük a New York Timesban is, és komoly vitatémává lépett elő a bloggerek között.

Az OLX segítségével:

–       könnyedén tervezheti meg színes listáit, képekkel és videókkal kiegészítve;

–       irányíthatja és felügyelheti eladásait, vásárlásait és közösségi aktivitását a My OLX-en;

–       listákat tehet közzé bármely közösségi oldalon (Facebook, Myspace, stb.);

–       elérheti az OLX oldalát mobiltelefonjáról is;

–       az új Facebook Alkalmazáson keresztül is intézheti vásárlásait és adhat fel apróhirdetést.

Az OLX a következő országokban van jelen: Algéria, Argentína, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Belize, Bolívia, Brazília, Bulgária, Chile, Costa Rica, Csehország, Dánia, Dél-Afrika, Dél-Korea, Dominikai Köztársaság, Ecuador, Egyesült Államok, Egyesült Arab Emirátusok, Egyesült Királyság, Észtország, Fehéroroszország, Finnország, Franciaország, Fülöp-szigetek, Görögország, Grenada, Guatemala, Haiti, Hollandia,Honduras, Hong Kong, Horvátország, India, Indonézia, Írország, Izrael, Jamaica, Japán, Jordánia, Kazahsztán, Kanada, Kína, Kolumbia, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxembourg, Magyarország, Malaysia, Marokkó, Mexikó, Monaco, Németország, Nicaragua, Norvégia, Olaszország, Oroszország, Pakisztán, Panama, Paraguay, Peru, Portugália, Puerto Rico, Románia, Szerbia, Szingapúr, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Taiwan, Thaiföld, Törökország, Trinidad és Tobago, Tunézia, Turks- és Caicos-szigetek, Ukrajna, Új-Zéland, Uruguay, Venezuela, Vietnam.

Az OLX a következő nyelveken érhető el: angol, bolgár, cseh, dán, észt, francia, görög, hindi, holland, horvát, indonéz, japán, katalán, kínai (hagyományos), kínai (egyszerűsített), koreai, lengyel, lett, litván, magyar, német, norvég, olasz, orosz, portugál, román, spanyol, svéd, szerb, szlovák, szlovén, tagalog, thai, török, ukrán, vietnami.

Be Sociable, Share!