A’la Audrey Hepburn og Jackie Kennedy med vårens solbriller fra Synsam

Klassiske designbriller, med rene linjer og lite bling er sterkt på solbrillefronten i år, sier Jannicke Daae Rognstad fra Synsam. I tillegg finner vi små runde briller, og ikke bare innen solbriller, men også når det gjelder vanlige briller.

-Det er altså tilbake til 50-tallet i år, men det er også mye sporty 80-talls briller å se i årets brillemote, forteller Daae Rognstad.

Forskjellige retro solbriller til forskjellig bruk
80-talls briller med skarpe farger og speil i glasset er “ut på tur”-brillen, mens solbriller med 50-tallslook er det du skal bruke på fortauskafeen eller på byen. I år gjelder det å ha ulike retrovarianter på solbrillefronten.

-For samene var store katteøyneaktige briller en hit i fjor. – Cateye-varianten er tilbake også i vår, men litt mer dempet form.

-En helt ny trend er briller med dyremønster. Leopardmønster er spesielt populært. En annen trend som passer begge kjønn, er John Lennon-briller. – Sier Daae Rognstad.

– Vi er stolte av å tilby et bredt utvalg av vårens trender i solbriller med og uten styrke, i tillegg til briller og linser. Hos Synsam får du god service av våre dyktige medarbeidere, sier Johan Baklund, adm. direktør i Synsam.

Fakta om Synsam

•      Synsams hovedvirksomhet er briller, solbriller, kontaktlinser og synstester. Butikkene er preget av et stort utvalg av både brilleinnfatninger, brilleglass, kontaktlinser og solbriller. Man vil finne alle slags hjelpemidler for synet, gode garantiordninger og ikke minst også en sterk faglig kompetanse.

•      Synsam samarbeider med anerkjente brands som bl.a. RayBan, Chanel, Oakley, Persol, Ralph, Loren, Polo Ralph Loren, Paul Smith, Prada, Ralph, Carrera, Giorgio Armani, Dior, Emporio Armani, Gucci, Boss, Hugo Boss, Boss Orange, Marc Jacobs, Marc by Marc Jacobs, Max Mara, Max & Co, YvesSaintLaurent, Bruuns Bazaar, Cheap Monday, Vendela, Elizabeth Arden og ProDesign.

•      Synsam er Norges og Nordens ledende optikerkjede med nesten 80 butikker i Norge, og 350 i Norden. Av disse er 40 egeneid, mens 40 er drevet av franchisetakere. I alt arbeider det 400 i Synsam i Norge, som har et lite og kostnadseffektivt servicekontor med lederfunksjoner i Oslo.

•      Synsam, som er den lokale nr. 1 i sine markeder, betjener nesten 1 million kunder og omsetter for over 500 millioner kroner årlig og er den lokale nr. 1 i Norge.

•      Synsam har ca. 15 prosent markedsandel i optikermarkedet. I 2009 var omsetningen i optikermarkedet på 3,16 milliarder eks. mva fordelt på 700 butikker spredt over hele landet.

•      Synsam har ambisjoner om å vokse til 125 butikker og ha en omsetning på 25-30 markedsandeler i løpet av de neste 4-5 årene.

•      Private Equity (PE) selskapet Alipes, som har Ikea og Ikano som eiere, kjøpte Synsam i 2009. I Norge eier Alipes også barneproduktselskapet Reflex som står bak  butikkonseptene Barnas Hus, Reflex og Fru Lyng.

•      Synsam butikkene er kjent for blant annet kjent for sitt samarbeid med Vendela Kirsebom, Morten Quale, Jan Thomas, Lene Nystrøm og Right To Play med Johan Olav Koss.

•      Johan Baklund (43) er adm. direktør i Synsam. Han har hatt flere toppstillinger innen ledende kjeder i Norge. Blant annet i Hakon Gruppen, Statoil Detaljhandel og Apotek 1 Kjeden.

Be Sociable, Share!

One thought on “A’la Audrey Hepburn og Jackie Kennedy med vårens solbriller fra Synsam

  1. Pingback: A’la Audrey Hepburn og Jackie Kennedy med vårens solbriller fra Synsam | TravelSquare