Musikkfestival på Island blir vist live stream via nettsiden Inspired by Iceland

Den islandske musikkfestivalen Aldrei for eg sudur (Aldri reiste jeg til sørlandet) blir holdt 22-23 april 2011, på vestfjordene på Island. Festivalen blir vist live stream på www.inspiredbyiceland.com , slik at musikk elskere over hele verden kan følge med og bli en del av en av Islands mest populære musikkfestival.

Aldrei for eg sudur blir holdt i de fantastiske omgivelsene på Isafjordur. Festivalen byr på konserter med de største navnene i den islandske musikkbransjen, omringet av vakre fjellsider og sjarmerende fargerike hus.

Det hele begynte i 2004 som en idé av den islandske musikanten Mugison og hans far, som begge er opprinnelig fra Isafjordur. De hadde lyst til å vise Isafjords levende musikk kultur, og ha det mest mulig gøy samtidig.

Siden den gang har Aldrei for eg sudur vokst enorm i popularitet, og er nå en av de største musikkfestivalene på Island . Den avslappede atmosfæren, den unike beliggenheten, og ikke minst fantastiske konserter gjør at festivalen tiltrekker musikk og festival tilhengere både fra Island og utenfor sagaøya.

Artister som opptrer dette året er blant annet FM Belfast, Pall Oskar, Soley, Ensimi, Miri and Lazyblood, og flere. I tillegg blir festivalen i år vist live stream via nettsiden Inspired by Iceland, www.inspiredbyiceland.com, fredag 22. april kl. 20:00 til lørdag 23. april kl. 18:00.

De som ønsker å invitere venner å se på konserten kan sende gratis e-kort med flotte bilder fra Island på, www.inspiredbyiceland.com/stories/e-cards. Der kan du velge din egen hilsen som du kan sende til venner og familie.

Bilde: Anita Bjork

Be Sociable, Share!

One thought on “Musikkfestival på Island blir vist live stream via nettsiden Inspired by Iceland

  1. Pingback: Musikkfestival på Island blir vist live stream via nettsiden Inspired by Iceland | TravelSquare