Vakantie in IJsland met Icelandair. U kunt al een vlucht Brussel-Reykjavik vanaf €229, incl. belastingen boeken.

IJsland, een klein land dat zich in het midden van de Atlantische oceaan bevindt, is een populaire vakantiebestemming. Het land dankt zijn populariteit aan het indrukwekkende landschap dat uit vulkanen, gletsjers, watervallen en warmwaterbronnen bestaat. Als vakantieland trekt IJsland steeds meer reizigers aan. Het eiland kan in alle seizoenen worden bezocht. Om van de beste aanbiedingen te kunnen profiteren, biedt Icelandair elke donderdag Superdeals aan. Deze week zijn er superdeals voor vluchten naar IJsland aan het eind van augustus en september. Dit is een ideale periode is om IJsland te bezoeken, aangezien het weer fantastisch is en het toeristische seizoen op zijn einde loopt.

Deze week, de ‘vlucht van de week’ aanbieding van Icelandair kan worden geboekt vanaf 26 mei tot en met 01 juni 2011; vertrek op 04 september vanuit Brussel naar IJsland en vlieg terug op 11 september voor €229 per persoon, inclusief belastingen. Deze aanbieding is ook beschikbaar op de vlucht Amsterdam-Reykjavik-Amsterdam met vertrek op 17 augustus en terugkeer op 23 augustus. Prijs vanaf €219 incl belastingen.

Een weekje vakantie in IJsland is voldoende om ten volle van deze bestemming te genieten en biedt reizigers voldoende tijd om de fantastische natuurgebieden te ontdekken. Neem nu Zuid-IJsland, deze regio is gemakkelijk te bereiken en beschikt over een prachtige natuur, zoals de watervallen van Seljalandsfoss. Men kan achter deze watervallen lopen en genieten van een fantastisch uitzicht op de waterval. Op drie uur rijden bevindt zich Jökulsárlón, een ijsmeer dat bezaaid is met ijsbergen en zich aan de voet van de Vatnajökull bevindt, de grootste gletsjer van Europa.

Reizigers die over meer tijd beschikken, kunnen Noord-IJsland bezoeken waar ze kunnen genieten van de prachtige landschapen, het meer Mývatn en de ontspannende warmwaterbronnen.

De hoofdstad Reykjavik is een jonge en bedrijvige stad die talrijke boetieks en gastronomische restaurants telt, maar eveneens een druk nachtleven met talrijke bars die tot in de vroege uurtjes zijn geopend.

Tijdens de zomerperiode biedt Icelandair 4 vluchten per week van Brussel naar Reykjavik aan, alsook 10 vluchten per week vanuit Amsterdam. Het IJslandse luchtvaartbedrijf geniet van een uitstekende reputatie, met een voortreffelijke service aan boord, elke passagier
beschikt over zijn eigen entertainment-systeem en over meer beenruimte in de Economy Class.

Voor meer informatie over deze aanbieding of over de bestemmingen van Icelandair surft u naar www.icelandair.be of www.icelandair.nl

Be Sociable, Share!