Leilighetshotell i Oslo sentrum med høy standard og kongelig nabo

Leilighetshotellet Villa Park er et luksuriøst hotell i Oslo, som ligger rett bak Slottsparken, også kjent som “Slottet bak Slottet”.  Leilighetene er av ulik størrelse, og passer for både forretningsfolk, turister og familier på besøk i Oslo.

Villa Park er lokalisert  i Inkognitogaten 26, med kongen og dronningen, regjeringen og den svenske ambassaden som nærmeste nabo. Hotellet ligger i et sentralt strøk i Oslo med gangavstand til restauranter, supermarkeder, barer og andre fornøyelser.

Hotellet har leiligheter som leies ut både til kortidsleie og langtidsleie. De er av ulik størrelse og form, tilpasset en person eller flere. Leilighetene er ideelle for familier og forretningsfolk, med gode muligheter for både møter og arbeid. I de største leilighetene er det også plass til at en kollega kan overnatte om nødvendig.

Alle leilighetene er fullt utstyrt med hvitevarer, bestikk, håndklær og sengetøy. Leilighetene har åpne kjøkkenløsninger med komfyr og mikrobølgeovn. De fleste leilighetene er utstyrt med vaskemaskin og tørketrommel, soverom eller sovehems, oppholdsrom med salong, spiseplass, flatskjerm, DVD- spiller og trådløst internett .

For mer informasjon gå på http://www.villapark.no/index.php/norway

Be Sociable, Share!