Iceland Airwaves kunngjør at Björk skal opptre på festival

Norske musikkfans vil få sjansen til å se Björks opptreden på dette årets Iceland Airwaves-musikkfestival (som arrangeres 12. til 16. oktober).

Det har blitt annonsert at den populære sangeren skal holde en spesialforestilling med sitt Biophilia live show, to ganger i løpet av festivalen, i tillegg til fire intimkonserter i den nyåpnede konserthallen Harpa i Reykjavik sentrum.

Under disse unike konsertene vil Björk fremføre nye sanger fra det kommende soloalbumet Biophilia, i tillegg til musikk fra hennes sjangerdefinerende katalog, med en gruppe unike musikere og et kor på 24 jenter.

Showet vil presentere en rekke spesiallagde instrumenter, blant dem et spesiallagd digitalt kontrollert pipeorgel; en 30 fots pendel som utnytter jordens tyngdekraft til å lage musikalske mønstre.

Björk vil opptre to ganger på Iceland Airwaves-musikkfestivalen, på onsdag 12. og søndag 16. oktober. Biophilia-showet vil holdes på onsdag 19., lørdag 22., tirsdag 25. og fredag 28. oktober på Harpa, og billetter kan du få tak i her.

Billetter til konserten kan legges til alle Icelandair Holidays-pakker for 500 NOK i løpet av bestillingsprosessen eller etter at du har foretatt reservasjonen din.

De som allerede har kjøpt en billett til Iceland Airwaves har muligheten til å komme på showet den 12. og 16. oktober gratis. 200 billetter vil deles ut etter «førstemann til mølla»-prinsippet for alle showene til de som har armbånd/festivalpass på de dagene showet arrangeres.

Billetter selges fra og med 14. juli kl 12.00 GMT via, www.harpa.is og www.icelandairwaves.is.

Musikkelskere kan fortsatt kjøpe Iceland Airwaves-pakkken hos Icelandair, som inkluderer fly og et festivalpass til Iceland Airwaves – innkvartering på hotell kan også inkluderes.

Be Sociable, Share!