Topphotell i Skåne

Hotellen med de bästa recensionerna i de ledande städerna i regionen. Planerar du en affärsresa eller en semestertripp till den sydligaste delen av Sverige? Behöver du förslag på boende i Scania regionen?

hotel.info, den avgiftsfria online hotellbokningstjänsten för mer än 210 000 hotell världen runt analyserar ofta topphotellen runt om i världen baserat på mer än 1 500 000 hotellrecensioner och bedömningar som hotellgäster lämnat.

Baserat på våra gästrecensioner är vi glada att kunna berätta för dig om hotellen med de bästa recensionerna i de ledande städerna i Skåne: Malmö, Helsingborg, Lund och Kristianstad.

Malmö är centralorten i regionen och den tredje största staden i Sverige. Våra gäster rekommenderade ett besök på “Hotel Mäster Johan”. Frukosten uppskattades mycket, liksom läget i centrala Malmö.

Helsingborg ligger närmast Danmark i regionen. Helsingør är den danska stad som ligger närmast, bara 4 km bort på andra sidan av Öresund. Den danska staden syns tydligt från Helsingborg. Våra gäster valde “Scandic Horisont Helsingborg” som bästa stället att bo på i staden, mest på grund av den vänliga personalen och hotellets standard.

Lund är den näst äldsta staden i Sverige. Universitet har funnits länge och sägs vara ett av de bästa i hela landet. “Stay At Lund” är hotellet med de bästa recensionerna i den här lilla underbara staden. Hotellet har fyra stjärnor och uppskattas främst för standard, pris och läge i Lunds centrum.

Sveriges lägsta punkt finns i Kristianstad, 2,41 meter under havsytan. Detta är anledningen till att vissa delar av Kristianstad har ett mycket modernt system med vattenpumpar och vallar för att skydda staden mot översvämning. “Quality Hotel Grand” anses vara det bästa hotellet i staden. Gästerna var mycket nöjda med den vänliga personalen och miljövänligheten.

Detta var de föreslagna hotellen i Skåne. hotel.info har alltid rätt hotellerbjudande för dig om du planerar att resa någon annanstans runt om i världen och behöver någonstans att bo!

Links:
Skane: www.hotel.info/sv/skane-lan/hotels-130084/
Hotel Mäster Johan: http://www.hotel.info/sv/hotel-master-johan/hotel-152862/
Scandic Horisont Helsingborg: http://www.hotel.info/sv/scandic-horisont-helsingborg/hotel-26794/
Stay At Lund: http://www.hotel.info/sv/stayat-lund/hotel-251753/
Quality Hotel Grand: http://www.hotel.info/sv/quality-hotel-grand-farris/hotel-147676/

Be Sociable, Share!