Direktefly fra Reykjavik til Bergen og Stavanger med Icelandair

Fly til Bergen, Stavanger og Trondheim over jul og nyttår vil opereres som triangler, slik vi kjenner det fra sommeren i år. Flygningene starter så igjen 2012,  rekord tidlig med første reisen 26 mai. Siste flygning nå i høst er 9 oktober.

Icelandair vil operere flygningene med en Boeing 757 – 200, disse maskinene har 183 seter. Med denne miniproduksjonen, 1100 seter, er vi enda et skritt nærmere en helårs produksjon sier Bjørn Tore Larsen, salgssjef for Icelandair i Norge, med glimt i øyet.

Grunnen til valg av Bergen og Stavanger er ganske enkelt at det er i disse områdene flest islendinger har bosatt seg. Salgssjefen i Norge understreker at dette ikke bare er en løsning for de som skal hjem til  jul. Disse flygningene er optimale for den som vil videre til en av Icelandairs USA destinasjoner. New York eller kanskje til Seattle med  videre fly til Hawaii. Eller ganske enkelt ta noen dager ferie over jul eller nyttårs helgen på Island med snøscooter safari, isbree vandring, god mat og hyggelig selskap.

Prisene starter på NOK 2600.- per person innkludert skatter og avgifter. For mer informasjon, besøk www.icelandair.no.

Icelandair har vært i luften i over 70 år og flyr i dag til 30 destinasjoner i Nord-Amerika og Europa: New York, Boston, Minneapolis/St.Paul, Orlando, Washington og Seattle i USA samt Toronto og Halifax, Nova Scotia i Canada. Som sammarbeidspartner på vestkysten i USA har Icelandair Alaska Airlines. På østkysten gjør sammarbeidet med Jet Blue nettverket og muligheter til å nå de fleste byer stort.

Icelandair`s skandinaviske destinasjoner er: Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, København, Billund, Helsinki, Gøteborg  og Stockholm. Selskapet transporterer årlig ca. 1,6 millioner passasjerer til, fra og via Island med Keflavik som knutepunkt.

Be Sociable, Share!