Auto huren IJsland? Iceland Car Rental introduceert verlaagde autohuurprijzen voor reizen in de winter

Op zoek naar een goedkope huurauto in IJsland deze winter? Iceland Car Rental biedt deze winter kortingen aan op autohuur in het land van vuur en ijs.

Gedurende het winterseizoen in IJsland (september t/m mei), verlaagt Iceland Car Rental de prijzen op alle voertuigen voor bezoekers aan het land aanzienlijk. De voertuigen waarop men de verlaagde tarieven kan krijgen betreffen merken als Jeep, Suzuki en Ford; allen beschikbaar met automaat en met een groter motorvermogen, wat nodig is om IJsland’s afgelegen gebieden  te bereiken. Iceland Car Rental rust al zijn voertuigen uit met satellietnavigatie en mobiele telefoons, voor extra veiligheid en gemoedsrust van de klanten.

Daarnaast is de hoogste prioriteit van Iceland Car Rental de verkeersveiligheid en waakzaamheid van de klant, in het bijzonder gedurende de wintermaanden wanneer de wegomstandigheden verslechteren. Het bedrijf adviseert reizigers over de juiste rijprocedures bij verschillende rijomstandigheden, inclusief het oversteken van rivieren en het rijden op gravelwegen.

De algemeen directeur van Iceland Car Rental, Kristjan Baldvinsson, legt uit: “Autoverhuurbedrijven moeten ervoor zorgen dat klanten bewust gemaakt worden van bepaalde gevaren die kunnen ontstaan bij het rijden in IJsland gedurende de winter. Het is uiterst belangrijk om dit te doen omdat deze waakzaamheid ongevallen kan helpen voorkomen en het de weg veiliger maakt voor alle weggebruikers.”

Voor meer informatie over de service van Iceland Car Rental en de verlaagde prijzen, bezoek http://www.icelandcarrental.is.

Be Sociable, Share!