Bjørk slipper sitt nye album Biophilia om bord i alle Icelandair fly

Biophilia, det kommende albumet til den islandske artisten Bjørk, blir premiert i  Icelandair fly som en del av flyselskapet sitt underholdningssystemet. Det nye albumet til Bjørk, som blir utgitt mandag den 10. oktober 2011, er tilgjengelig om bord i alle Icelandair fly.

Det er en stor ære for oss hos Icelandair å kunne tilby våre kunder det nye albumet til Bjørk om bord. Bjørk er en av de fremste artistene i verden akkurat nå, og mange har ventet i spenning etter å høre dette  albumet. Vi er også glade for at gjestene på Iceland Airwaves 2011 vil få muligheten til å se Bjørk sitt imponerende Biophilia live show, sier Gudmundur Oskarsson, direktør i Markeds-  og forretningsutvikling hos Icelandair.

Bjørk skal holde en helt spesiell Biophilia opptreden to ganger på årets Iceland Airwaves musikkfestival (mellom 12. og 16. oktober), i tillegg til syv intime konserter i den nye konserthallen Harpa, som ligger i Reykjavik sentrum.

På disse konsertene skal Bjørk fremføre nye sanger fra det kommende albumet Biopholia, i tillegg til musikk fra eldre og kjente album, sammen med en gruppe av unike musikere, og et sangkor som består av 24 jenter. Det kommer til å være et utvalg av helt spesielle instrumenter på konsertene, blant dem et skreddersydd digitalt pipeorgel, og en 30 fot pendel som utnytter jordens gravitasjonskraft.

Tidligere i år, premierte Icelandair Arabian Horse, det nye albumet til det Islandske elektro-bandet Gus Gus, en måned før albumet ble utgitt.

Oskarsson sa følgende: ”Hos Icelandair anser vi det som en prioritetsoppgave å støtte islandske musikere så mye som mulig.”

For mer informasjon om Icelandair og underholdningssystemet om bord, gå på www.icelandair.no.

Foto: Óli Kristinn – http://flickr.com/olafur

Be Sociable, Share!