Ny duft fra Islands mest ettersøkte motemerke Gydja Collection

Islands heteste merke, Gydja Collection, har atter en gang tent denne gnisten ved å fange essensen av den brutale naturen i det islandske landskapet med sin nye herreparfyme, VJK Vatnajokull.

Den nye duften VJK Vatnajokull trenger inn i et urørt landskap av skarpe maskuline toner, ved å blande sammen de naturlige luktene av sitrus og jasmin, for å skape en visjon av makt og finesse.

Oppkalt etter den største isbreen i Europa er VJK Vatnajokull en tittel som er ensbetydende med kraft og styrke. Hver parfymeflaske er utstyrt med et stykke lavastein, noe som gir brukeren ikke bare en vidunderlig og kompleks aroma, men også et stykke islandsk historie.

“Vårt konsept var å sette løs den indre flammen hos den som bruker parfymen; å stå for tapperhet og mot – navnet VJK Vatnajokull innbefatter alle disse maskuline elementene,” forklarer Sigrun Lilja Gudjonsdottir, grunnlegger og hoveddesigner hos Gydja Collection.

Gydja Collection er i dag et av Islands mest ettersøkte merker og oppnår stadig bred oppmerksomhet på nettet og i trykte media både innenlands og utenlands. Merkets debutparfyme, EFJ Eyjafjallajokull, åpnet opp for at islandsk design og mote fikk verdensomspennende oppmerksomhet – nå er det bare et tidsspørsmål før VJK og Gydja Collection skaper seg gjetord verden over.

Be Sociable, Share!