Advanias Thor Data Center tilføyer Valitor på sin klientliste

Advania, et ledende nordisk IT-selskap og eieren av Thor Data Center, fikk nylig en ny klient i den islandsbaserte betalingstjenesten Valitor, en internasjonal VISA-partner på Island.

Etter signeringen av kontrakten vil Advania nå tilby datalagring, nettverksløsninger, datautstyr og sikkerhetsløsninger for Valitors informasjonssystem. I tillegg innebærer avtalen blant annet fordoblingen av Valitors interne nettverkskapasitet, såvel som datalagring ved Advanias ”Tier 3+”-anlegg, Thor Data Center, ved hjelp av høy netthastighet.

Viðar Þorkelsson, direktør i Valitor, sier: “Fordoblingen av Valitors nettsystem er en av de største investeringene som noe islandsk finansselskap har foretatt på lang tid når det gjelder sikkerheten til opplysningssystemer. Med tanke på dette var det viktig at vi inngikk et nært samarbeid med pålitelige partnere og Advania er en klar leder på det islandske IT-markedet. Dette vil nå gjøre det mulig for oss å konsentrere oss om Valitors kjernevirksomhet – utvikling av betalingsløsninger og relaterte tjenester.”

Gestur G. Gestsson, direktør i Advania, sier at “Avtalen med Valitor er et godt eksempel på at kundene våre setter pris på organiseringen vår innenfor lagring og nettsystemer. Valitor er et ambisiøst selskap og en krevende kunde, og har en stor ambisjon med dette prosjektet. Vi tilbyr et høyt trygghetsnivå og operasjonssikkerhet hele året rundt, og det nylige oppkjøpet av Thor Data Center er en del av Advanias fremtidsvisjon.”

Valitors opplysninger vil lagres ved Advanias Thor Data Center, som drives like utenfor Islands hovedstad, Reykjavík. Det helgrønne datasenteret tilbyr kundene makeløs PUE på mindre enn 1,16 såvel som ekstremt konkurransedyktige priser for rikelig og sikret grønn kraft. Advania bygger videre på arven sin for å levere det servicenivået som passer kundens behov, på en skala fra de mest grunnleggende til de mest omfattende operasjonene i kundenes lagrede systemer.

Advania dekker alle aspekter innenfor informasjonsteknologi og tilbyr kundene sine integrerte tjenester innenfor programvare, rådgivning, datautstyr, IT-operasjoner og datalagring. Selskapets operasjoner er sertifisert i tråd med internasjonal kvalitet og sikkerhetsstandardene ISO 9001 og ISO 27001.

For mer informasjon om Advanias IT-tjenester, se www.advania.com.

Be Sociable, Share!