Ny plattform for kommunikasjoninfrastruktur innen multimediainnhold lanseres av Intel

En ny plattform for kommunikasjoninfrastruktur innen behandling av multimediainnhold har nylig blitt lansert av verdens ledende produsent av datakomponenter, Intel.

Den nye plattformen, Intel® Platform for Communications Infrastructure, tidligere kjent under kodenavnet ‘Crystal Forest’, vil hjelpe Intel å bygge opp under sin sterke tilstedeværelse i markedet innen kommunikasjoninfrastruktur (www.intel.co.uk/crystalforest). Den vil også hjelpe organisasjoner å behandle data fra nettverk sikrere og mer effektivt, samt å henvende seg til spesialiserte marked som nettskyen og behandling av HD innhold.

Det er beregnet at i løpet av de neste to årene vil det ta en person fem år å se alle videoer som krysser Internett i løpet av hvert sekund.1 Siden videoinnhold fortsetter å stige i popularitet vil det kreve mye av utstyrsprodusenter og sørvisyrker å levere plattformer som kan administrere kostnadseffektiv videotrafikk uten kompromiss for ytelse og sikkerhet.

Rose Schooler, daglig leder i Intels avdeling innen kommunikasjoninfrastruktur forklarer,  “Kravet for økt nettverk-ytelse vil fortsette å vokse som følge av at flere smartenheter kobles opp til Internett hver dag.”

Schooler fortsetter, “Og med populariteten av sosiale nettverk og andre høye bredbåndtilbud som video- og fotoopplastning/nedlastning, interaktiv video og nettspill, vil disse sørvisyrkene bli utfordret til å effektivt tilby tilstrekkelig kapasitet og administrere utfordringen innen nettverktrafikk.”

Som en del av Intel® sitt nye kommunikasjoninfrastruktur vil tre arbeidsoppgaver (applikasjon, kontroll og pakkebehandling) falle under én multikjernet Intel-prosessor.

I tillegg til å levere suveren yteevne og akselerert hastighet innen markedsføring av nye produkt vil utstyrforhandlere også utnytte teknologi fra Intel® QuickAssist for å akselerere behandlingen av spesialisert pakkearbeid som kryptografi, komprimering og pakkeinspeksjon.

Sikker Internett-transaksjon kan akselereres opp til 100Gbps på plattformen ved hjelp av QuickAssist-teknologi som gir sørvisforhandlere muligheten til å takle store mengder sikre transaksjoner uten kostnaden av en spesialisert løsning.

For mer informasjon om Intel® Platform for Communications Infrastructure og tilgang til verktøy, internettråd, prøver og referansedesign gjennom Embedded Design Centre (EDC), besøk: http://www.intel.co.uk/crystalforest.

1. Cisco® Visual Networking Index: Forecast and Methodology, 2010-2016

 

Be Sociable, Share!