Vodafone M2M publiceert whitepaper draadloze beveiliging

Vodafone M2M publiceert whitepaper draadloze beveiligingVodafone M2M heeft onlangs een nieuwe whitepaper gepubliceerd die toegespitst is op draadloze oplossingen voor de beveiligingsmarkt.

De nieuwe Vodafone M2M-whitepaper voor de beveiligingsindustrie behandelt draadloze machine-to-machine-technologie en bestudeert het effect daarvan op de huidige beveiligingsindustrie: verlaagde kosten, versimpelde installatie, verbeterd beveiligingsbereik en vele nieuwe mogelijkheden voor producenten, distributeurs en installateurs.

Vodafone M2M stelt zichzelf tot doel beveiligingskosten te verlagen en tegelijkertijd het beveiligingsbereik binnen en buiten de omtrekbeveiliging te verhogen.

Vodafones uitgebreide ondersteuning voor wereldwijde implementatie & ondersteuning omvat:

  • een aangepast kostenplaatje voor connectiviteit;
  • gebruik, kwaliteit en een service level agreement;
  • real-time transactie- en policymanagement;
  • apparatuurbeheer;
  • monitoring, configuratie en inrichting/activering.

Vodafone heeft ‘s werelds grootste en meest toegewijde M2M-team en heeft bovendien strategische partnerschappen met de grote apparatuur- en softwarebedrijven. Volgens deskundigen is Vodafone de nummer één marktleider op het gebied van M2M:

  • “Vodafone scoort wereldwijd het beste op algehele M2M-prestaties.” – Marktonderzoeker Analysys Mason, M2M CSP.
  • “Vodafone is met een marktaandeel van 23% leider van de M2M-markt in Europa.” – Beecham Research 2011.
  • “In een vergelijkend onderzoek naar CSP uit 2012 van Machina Research komt Vodafone als winnaar uit de bus”.

Download voor meer informatie over Vodafones aandeel in de wereldwijde M2M-beveiligingsoplossingen en over wat het aanbod aan draadloze communicatie-oplossingen voor uw bedrijf kan betekenen de nieuwe whitepaper over M2M voor bedrijfsbeveiliging via m2m.vodafone.com/nl/m2m-business-security-white-paper

Klik ook eens hier om de webinar over de beveiligingsindustrie te bekijken – een draadloze toekomst die het beveiligingsbereik verbetert, de kosten verlaagt en een extra dimensie aan beveiliging geeft.

Be Sociable, Share!