Vodafone biedt draadloze M2M-oplossingen aan voor verbeterde M2M-beveiliging

Vodafone biedt draadloze M2M-oplossingen aan voor verbeterde M2M-beveiligingVodafone levert al meer dan twintig jaar een waardevolle bijdrage aan het verbeteren van Machine-to-machine-beveiliging door het aanbieden van draadloze M2M-oplossingen. Onder deze Machine-to-machine-oplossingen worden onder andere CCTV, goederenvolgsystemen en alarminstallaties gerekend.

De wereld van de beveiligingstechnologie is altijd in beweging, waardoor er nieuwe mogelijkheden ontstaan om bedrijven en hun eigendommen te beveiligen tegen diefstal, brand en andere risico’s. Toch blijven jaarlijks duizenden bedrijfsdelicten onopgelost. En dat ondanks de grote bedragen die bedrijven investeren in hun beveiligingsinfrastructuur.

De meeste criminelen knippen in een oogwenk de snoeren van CCTV-camera’s en alarminstallaties door om deze te saboteren. Bovendien zoeken ze afgelegen locaties uit waar het lastig is om camera’s en alarminstallaties met de telefoonlijn te verbinden. Ze maken misbruik van het feit dat alarminstallaties en camera’s vaak niet gemonitord worden en richten zich op eigendommen die in vrachtwagens of busjes zijn geladen en die dus niet meer binnen het bereik van de omtrekbeveiliging vallen.

Vodafones oplossingen omvatten: een wereldwijd M2M-platform; wereldwijde M2M-specifieke simkaarten; een uitgebreid aanbod aan M2M-terminals; facilitering van applicatie- en onderhoudsontwikkeling; testen en implementatie; netwerkconnectiviteit en systeemintegratie – en dat alles via één leverancier en met één contract. Wat betreft de beveiligingsindustrie kan Vodafone klanten helpen bij:

  • het verbeteren van de beveiliging en het beveiligingsbereik;
  • het verminderen van diefstal en voorraadkrimp;
  • het bezuinigen op installatie- en beheerskosten;
  • het verbeteren van het inzicht in het bedrijf.

Om criminelen altijd een stap voor te blijven, moeten beveiligingsbedrijven voor een nieuwe aanpak kiezen.  Vodafone M2M heeft recentelijk een whitepaper gepubliceerd die speciaal gericht is op producenten en distributeurs van beveiligingsapparatuur, om in te spelen op de grote veranderingen in functionaliteit als gevolg van de toepassing van machine-to-machine-communicatie (M2M) van drie beveiligingstoepassingen: alarmsystemen, CCTV en goederenvolgsystemen.

Download de nieuwe whitepaper voor meer informatie over hoe Vodafones draadloze M2M-oplossingen de beveiliging kunnen verbeteren of bekijk de webinar over de beveiligingsindustrie – een draadloze toekomst die het beveiligingsbereik verbetert, de kosten verlaagt en een extra dimensie aan beveiliging geeft.

Kijk ook eens op m2m.vodafone.com, of stuur een e-mail naar m2m@vodafone.com voor meer informatie over Vodafones diensten.

Be Sociable, Share!